Sylinderformmåleinstrumentet, sylindriske deteksjon

1. Den nøyaktige sirkulær rist importert fra Tyskland 2. Maskinen er utformet med ulike spesifikasjoner og lengden av rubin prober 3. Strukturen til aerostatic lageret blir brukt på den høye presisjonen rotarymeasurment plattform

Produktdetaljer

Som en av de ledende Kina produsenter og leverandører av høy presisjon sylinderform måleinstrument, sylindriske gjenkjenning, er det her og venter på kontakten.

Søknad:
Leadsy serie av sylinderformmålemaskiner blir i hovedsak brukt for måling av de rullerende kroppsstykkene hvis forskjellige flater er regelmessig eller uregelmessig, kontinuerlig eller intermitterende, slik som deres rundhet, sylinderform, linearitet, konsentrisitet, koaksialitet, planhet, parallellisme, perpendikularitet flater waviness og så videre. Dessuten kan utføres spektralanalyse, bølgehøyde analyse, shafts'curvature analyse og hoppe rekkevidde analyse på maskinen.
Kjennetegn:
1. Strukturen av aerostatic lageret blir brukt på den høye presisjon rotarymeasurment plattform, som ikke kan føre til at hovedspindelen til maskinen påvirkes av slitasje, slik at dens levetid blir forlenget.
2. Som for datainnhenting, er nøyaktig sirkulære gitteret importert fra selskapet av HEIDEN i Tyskland, så vel som angående teknikk, er realisert.
3. Maskinen er utformet med ulike spesifikasjoner og lengden av rubin probes.Furthermore, kan de spesielle prober og inventar være konstruert i henhold til kundens behov.
4. Maskinen har kraftige analyse funksjon, slik som linearitet, sylinderform, planhet, parallellisme, koaksialitet, konsentrisitet, bølging og bølgehøyde analysis.It kan analysere frekvensspekteret av delens overflatetilstanden og til slutt, og bølgeamplituder kan tilbys.

Forespørsel