Hjem > Nyheter > Innhold

Grunnene Varer bli sittende fast på brasiliansk Custom (II)

3. MAPA

Ministerio da Agricultura, Pecuária e Abastecimento, som er Portuguesefor Landbruksdepartementet, buskap og Supply, MAPA, er regulerings etaten ansvar for å føre tilsyn med import av varer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Som tilfellet er for helse produkter eller kosmetikk import, import av slike varer er gjenstand for en Import Licensing som er nødvendig for å fjerne varer på brasilianske skikker.

Selskapet importerer varer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse, må registrere seg MAPA. For å registrere er det nødvendig å legge frem følgende dokumenter til SIF, Federal Inspection Service:

• Kopi av vedtektene

• Kopi av CNPJ-kort

• Registrering av selskapet Form

• Importør Erklæring egnede forhold for Lagring

Det er også et ansvar for SIF agenter for å overvåke om import av varer av animalsk og vegetabilsk opprinnelse var lovlig. Disse agentene være spesielt oppmerksom på om sanitære krav ble respektert, siden de kunne kompromittere den brasilianske sektorer som arbeider med dyr og grønnsaker.

Også underlagt MAPA inspeksjon er emballasjen eller paller som fulgte med varene. Ved transport varer i trekasser for eksempel, vil en utgassing Certificate eller Heat Treatment sertifikat være nødvendig.

4. Inmetro

Inmetro krever at enkelte produkter, som kan finnes i denne artikkelen, være sertifisert for å bli kommersialisert i Brasil, og det samme regelverket er pålagt på importerte varer. I dette tilfellet, må produktet enten bli sertifisert av:

• En utenlandsk tilsynsorgan som er anerkjent av Inmetro

• Inmetro, ved ankomst i Brasil

For alle produkter som er underlagt obligatorisk sertifisering av Inmetro, er en spesiell lisens er nødvendig for å kunne importere dem. For alle tilfeller stede i forordning Antall 354 av Inmetro, en Declaração de Liberação para Importacao de Produtos, portugisisk for Erklæring Slipp for import av produkter, er å bli forespurt fra Inmetro.

5. Skatte Revisor av brasiliansk Revenue

Den Receita Federal do Brasil, som er brasiliansk Revenue, er ansvarlig for å håndheve tollbestemmelser. For dette formålet, er Skatte Auditor av brasiliansk Revenue også lov til å føre tilsyn med import av varer til Brasil, og dermed kan gripe alle varer hvis de forstår at det er noe galt med måten varene ble behandlet, spesielt i landing prosessen, selv om dokumentene som presenteres av importøren var i orden.


Merk: Artikkelen repost fra Realogistics

http://www.realogistics.com/index.html