Hjem > Nyheter > Innhold

DEN FORSKJELL EBTWEEN FULL AUTO OG SEMI-AUTO CMM


Tre CMM, faktisk kan deles inn i full automatisk, halvautomatisk og manuelt. Automatisk er fullstendig kontrollert av datamaskinen, mens manuelt er fullstendig kontrollert av kunstig. Og semi-automatisk uten en helautomatisk roterende nålen hodet og kontroll system, så lenge som når du vil transformere p vinkel, må du endre sonde vinkelen manuelt. Fortell oss om forskjellen mellom semi-automatisk og helautomatisk!


A. prisforskjellen

Fra perspektivet til kjøperen, den første bekymringen bør være prisforskjellen, sonde leder av halvautomatisk CMM er forskjellig fra det av full automatisk. Manualen er billigere enn automatiske.

B. måling nøyaktighet

I forhold til prisen, måle nøyaktigheten er en av verdipapirer som kan teste produktet om kvalifisert, slik at høyere kan føre til bedre kvalitet. En semi-automatisk, for en kunstig justere test, kan ha noen feil i måling prosessen. Fullautomatisk helt kontrollert av PC, som reduserer menneskeskapte feilen. Så relativt er nøyaktigheten av automatisk CMM høyere enn det av semi-automatisk CMM.

C. produsere effektivitet

Roten av en bedrift er effektivitet unntatt kvalitet. Full automatisk CMM er kontrollert av datamaskin under måling, som trenger ingeniøren satt foran datamaskinen og satt i programmet. Mens halvautomatisk CMM ikke er på grunn av virkningen av en manuell test. Så lenge må transformere sonde hodet manuelt, så halvautomatisk CMM har mindre fordeler enn de full automatisk.

Introduserer vi forskjellen mellom semi-automatisk og fullautomatisk CMM ovenfor. Faktisk kan ikke si noe som er bedre fordi valget mellom full automatisk og semi-automatiske er helt faktiske situasjon. Vi ikke kan generalisere.