Hjem > Nyheter > Innhold

SAMMENLIGNING AV GAUGE OG CMM


Gauge er et verktøy spesielt produsert for å styre alle typer av mekaniske størrelsen av industriell produksjon enterprise, som passer for masse produsert produkter som auto deler, erstatte profesjonell måleverktøy som calipers, kobler måling, plassere gauge, etc. Kan gjøre følgende tiltak: nøkkelen har gjenkjenning, karakteristiske linje gjenkjenning, funksjonelle hole-oppdagelse, stor deformasjon området gjenkjenning under monteringen, prototype montering, tidlig stadium av funksjonen matchende deteksjon og så videre. CMM tilhører en slags høy presisjon måleverktøy, nesten alle delene kan måles, inkludert nøyaktigheten av måler også trenger støtte fra CMM. CMM er en slags brukte måleinstrumenter, men CMMs er generelt ikke egnet for online måling. Det er noen forskjell nedenfor.

1. koster. Engangsinvestering i gauge er mindre enn CMMs, men tenker på lang sikt, kostnaden for CMM er lavere enn kostnadene ved å måle. Måle måling trenger å lage modeller av alle målte objektene, kostnadene er svært høye. Og CMM kombinert med fleksible innslag har fordelene av kostnader på lang sikt, men den initielle investeringen er større og har visse daglig vedlikehold kostet.


2. fleksible. Måle er en slags utstyr for deler eller montering av spesielle mål, de fleste er ikke fleksible. CMM kombinert med fleksible kampen kan måle nesten alle typer deler, fleksibilitet er veldig bra.


3. måle bekvemmelighet. Bekvemmeligheten av måleren er veldig bra, som trenger bare å sette delene i måleren. CMM kombinert med fleksible innslag som må faste deler, etablere et koordinatsystem, program, etc., men for å måle bekvemmelighet, bærbare arm maskin tilfredsstille sterkt måling bekvemmeligheten.


4. nøyaktighet. Nøyaktigheten av lampen er vanligvis ±0.15-±0.2mm. Hvis med vernier caliper, nøyaktighet er opp til ±0,1 mm. CMM kan nøyaktighet nå micron nivå generelt.