Hjem > Løsninger > Innhold

Bruken av CMM i bil produksjon

I den raske utviklingen av industriell produksjonsmiljø trenger den FoU og produksjon av en rekke komplekse mekaniske deler alle avanserte testing teknologien og instrumenter, spesielt i presisjon maskiner forskning, numerisk kontroll verktøymaskiner produksjon, bildeler produksjon, romfart og fremveksten av den elektroniske industrien. Koordinatsystem måling maskin, som en viktig stor presisjonsinstrument, blitt mer og mer verdsatt av forskere og produksjon på grunn av dens praktisk å tredimensjonale plass dimensjon måling, som kan realisere online deteksjon og automatisk måling.

I feltet for bil produksjon er kvalitet målet for moderne industrien så mye som mulig å holde deler produksjonen i henhold til design. Men for å sikre konsistens av produksjonsprosessen og design, må det være å kontrollere produksjonsprosessen. Den mest effektive metoden å kontrollere produksjonsprosessen er å nøyaktig måle størrelsen, etter få informasjon, analyse og tilbakemeldinger dataene i produksjonsprosessen, for å kontinuerlig forbedre produktkvaliteten. Prosesskontroll er kjernen i nøyaktig måle størrelsen på arbeid-brikker. Tre koordinere måling maskinen er en av de mest effektive måtene å nøyaktig måle og evaluere størrelse data. Og det kan i stedet for en rekke overflaten måleverktøy, flyet måleverktøy, fast eller egendefinert kombinasjon av dyre målere og presisjonen for manuell måleverktøyene. Dermed betydelig redusere tiden nødvendig for å fullføre den komplekse kjøretøy inspeksjonen. Tre koordinere måling maskin kan gi fabrikken produktet inspeksjon, apparat kalibrering, kunden kvalitet og andre funksjoner ta samtidig samtidig som størrelse data som produksjon prosessen nyttig informasjon for prosesskontroll.

Utseendet av kroppen er mest intuitive visningen av bilen design og produksjon nivå. Høy presisjon kroppen er forsikring av vakre form, tidsbesparende og kvaliteten på bilen. Kvaliteten spiller en avgjørende rolle i konkurransen. Så vi kan bruke høy presisjon, høy effektivitet av tre koordinere måler apparat for å implementere presisjon testing analyse, on-line overvåking og satsvis overvåking for auto industri produksjon.

Tre koordinere måling maskinen som en nye, effektive presisjon måleinstrumenter har en svært fremtredende fordeler. Nå har det vært mye brukt i maskinproduksjon. Blir det universell testutstyr i moderne industriell inspeksjon og kvalitetskontroll.


Vennligst informer meg hvis spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com