Hjem > Løsninger > Innhold

Problemer og utviklingstendens for ikke-kontaktmålemetode

A. Realtidsmåling . På industriområdet er det viktig å redusere kostnadene og forbedre effektiviteten og kvaliteten, slik at realtids 3D-målefelt har blitt problemer som skal løses. Real-time 3D form måling kan realisere skjerm og 3D koordinater måling vellykket, produksjonskontroll og online kvalitet deteksjon, og nøkkelen er å realisere høyhastighets online beregning.

B. For de som ikke er malt med en reflekterende overflate, og objektform kan måles direkte på overflaten. For de med reflekterende overflate kan man utføre 3D form måling , i dette området har et presserende behov, men nesten ingen slik forskning på dette feltet. I henhold til gjeldende målingsteknologi ved måling med refleksjon på overflaten av formoverflateformen, bedt om å bruke pulverlakkert på overflaten, vil det redusere målehastigheten og redusere nøyaktigheten av måling.

C. Å etablere evalueringsstandard for optisk system for tredimensjonale målinger. En viktig del av standarden skal inkluderes:

1. Størrelse, overflate roughness og material standard prøve komponenter;

2. Den matematiske modellen og feilegenskapene;

3. Målehastighet og rekkevidde;

4. Repeterbarhet og reappearance prosess;

5. Kalibreringsprosess;

6. Pålitelighetsvurdering.

D. Høy presisjon stort måleområde. De fleste målesystemer vil opprette kompromissikkerhet i henhold til måleområdet, men det trenger også høy presisjon .

E. Målesystemkalibrering og optimalisering og sensordesign. Systemkalibrering og optimalisering er nøkkelen til å forbedre målingsnøyaktigheten.

F. Legg vekt på scenarier med oppgavebegrensninger. Optimal valg for ulike applikasjonsformål, etablere et mål og oppgaveorientert målesystem.


Vennligst informer oss om eventuelle spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com