Hjem > Løsninger > Innhold

Metoden å eliminere feil CMM

I dag, tre koordinere måler machine(CMM) blitt brukt mer mye, men presisjon instrument programvare har dyptgripende virkninger på vår nøyaktighet. CMM som en av de vanligste måling programvare, kan det være mange problemer under kunstig operasjon, som fører til påvirker måling nøyaktighet. Leter etter en mer effektiv måte å redusere feil har blitt en daglig må måling industrien. Hva er den beste måten å eliminere feil av tre koordinater, nedenfor er noen tips:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Først av alt, når vi leter etter måten å redusere antallet tre koordinere måleinstrumentet, den beste måten er å vurdere modellen eller konfigurasjon av produktene omfattende, ellers kan det hende backfire. Hvis vi bruker en manuell type, hver operatør under bruke skal prøve å holde den samme målingen hastighet, slik at den kan maksimalt redusere feil forårsaket av kunstige opererer.

For det andre, hvis vi bruker automatisk måling maskin, på tidspunktet for hver måling, automatisk måle elementer med konstant hastighet modusen, det kan sterkt redusere måler styrke effekten på måleresultatene. Videre når du velger måling elementene, bør hvor effektiv være lenge så langt som mulig, spesielt basen element. Dette kan garantere effekten av måling.

Alle tre koordinere måleinstrumentet rollen er viktigere i fremtiden, kan brukere møte mange faktorer som påvirker nøyaktigheten, så vi ville bedre håndtere metoden for å redusere disse feilene for å få mer nøyaktige målingsresultater.


Vennligst informer meg hvis spørsmål eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com