Hjem > Løsninger > Innhold

Påvirkning av temperatur og luftfuktighet på CMM

Tre koordinere måler machine(CMM) normal brukstemperaturen er 20 ℃±2 ℃ luftfuktigheten er 40% - 70%. Temperaturen på CMM er økt fra bunn til topp, og temperaturen endres hvert øyeblikk. Så forskjellen på hver akse rist temperatur og deler temperatur vil påvirke koordinere tre måling maskin måling presisjon. Faktisk, hvis luftfuktigheten er for stor, vil det dårlig korrodere flytende kvartal og noen viktige kjernekomponenter måle maskin som vil direkte skade apparatet. Så vi så langt som mulig å sikre innendørs temperatur og fuktighet kontrolleres i det normale området, for å forbedre presisjonen i tre koordinere måling maskin.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Tre koordinere måling maskinen som en slags presisjon måleinstrumenter, betimelig vedlikehold kan forlenge levetiden til maskinen, kan garantere nøyaktigheten og redusere svikten.

Tre koordinere måling maskinen er strenge på miljøet, så vi er nødvendig å strengt kontrollere rom temperatur og luftfuktighet.

Gass bærende på CMM er aldri bære strukturen i teorien, men hvis luften ressursen ikke er ren, dvs med olje, vann eller urenheter, som kan forårsake gass bærende blokkere, mer alvorlig gassen bærer og flytende tog bunnen. Så vi bør regelmessig sjekke maskin luften og avløp vann, regelmessig clean filteret og olje-vann skilletegn. Luft kilde også bør vies oppmerksomhet, air kompressor eller gass forsyning av gasholder også trenger jevnlig.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com