Hjem > Løsninger > Innhold

Forskjellen mellom CMM og vanlig måling (I)

Med utviklingen av moderne industri, kravene i form av mekaniske deler bli mer komplisert, så krever også en rask og pålitelig måling metode å samarbeide.Tre koordinere måler apparat (CMM)som en slags høy effektiv presisjon måleinstrumenter, som overholder kravene ovenfor. Derfor er mye brukt i maskinproduksjon, apparatet produksjon, elektronisk industri, luftfart og nasjonale forsvarsindustrien. Spesielt egnet for måling av kroppsdeler, dør, precision støping, bil skall, motordeler, CAM og fly type kropp som med plass buet overflate deler.

1. måling av geometriske størrelse og form

Måling av arbeidsstykket geometri størrelse og form, det tradisjonelle metoden vanligvis trenger å utføre uavhengig. Spesielt i måling av arbeidsstykket figur har krevende kravene til arbeidsstykket. Det vil koste mye mer tid enn faktiske måling, som når måle planeness i tablettform, må vi justere tre rask surface poeng i samme høyde som tablett.

I motsetning til konvensjonelle metoder, kan CMM samtidig måle størrelse og form. Tre koordinere måling maskin hilsen objektet som innsamling av diskrete punkter. Ifølge objektet og ulike krav, kan du måle hvor fra samlingen av flere diskrete punkter i stedet for objektet, gjennom beregning for å bestemme størrelsen og formen på objektet. Taes arbeidsstykket-først av alt er sonde kalibreringen å eliminere feil innflytelse på grunn av skiftendemiljøtilstand. Og så etter design grunnlag for gjenstander eller prosessen benchmark, vi må se etter arbeidsstykket koordinatsystem. Det er ingen krav av arbeidet-brikke klemmekraften og justere, vi trenger bare å holde arbeidsstykket-forbli stabile.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:Overseas@CMM-nano.com