Hjem > Løsninger > Innhold

Utviklingen av 3D tredimensjonale måler verktøyet (III)

D. ikke-kontakt måling

Ikke-kontakt metoden å måle tredimensjonale arbeidsstykket er hovedsakelig refererer til metoden optisk. Det er å måle styrken i dentradisjonelle kontakt målingmetode. Det må radius kompensasjon av sonde i lange måling tid. Men optisk, kontaktløs måling teknologi løst over problemene med hell og bli elsket på grunn av dens høy respons, høy oppløsning. Med alle slags høyytelses komponenter som semiconductor laser, gratis - sammen enhet, bildesensor, fremveksten av plasser sensitive enheter og så videre, optisk, kontaktløs måling teknologien får rask utvikling. De siste årene, har alle typer ofoptical måling teknologi oppnådd stor utvikling i sitt bestemt.

Laserskanning metoden er vedtatt i optisk berømte trekanten, kostnad - sammen enheten eller følelse av posisjon følsomme enhetsfunksjoner utføre digitale laser bildeopptak. Det basert på CCD sensor, som unngå bunching punkt refleksjon og spredning lys, og oppløsningen av en enkelt piksel er høy. Slik bruker CCD, får en høyere måling nøyaktighet.

Generelt, for å garantere denhøy nøyaktighetmåling, kalibrering bør testes på overflaten som ligner på overflaten av objektet.


Vennligst infrom oss hvis spørsmål eller råd

E-post:Overseas@CMM-nano.com