Hjem > Løsninger > Innhold

Utviklingen av 3D tredimensjonale måler verktøyet (I)

Med den raske utviklingen av vitenskap og teknologi foreslås stadig mange områder kravene å måle størrelsen og form parameteren for arbeid-brikke. I dag selv om folk har utviklet mange typer måle metoder og instrumenter, alle av dem har begrensning av kostnader, Måleområde og nøyaktighet osv., som canand #39; t møte behovene til utviklingen av vitenskap og teknologi. Nedenfor er fordeler og ulemper av 3D måler verktøyet.

A. kontakt måling

a. CMM

Tre-dimensjonale kontakt målemetode er utviklet fra det tradisjonelle målingstype. I dag, dentre koordinere måler machine(CMM)er vellykket modellen i utviklingen av metoden og den viktigste bruken av 3D-verktøy. Tre koordinere måling maskinen er ikke bare en slags multifunksjonelle måleinstrumenter men en slags høy presisjon, sterk omfattende geometriske måleutstyr. Det er basert på presisjon maskiner, presisjon instrument design, elektronisk teknologi, datateknologi, programvare og høyteknologi.

Tre koordinere måling maskinen består av hovedstrukturen, måler system, kontrollsystem,sonden system, enhet, datamaskin og terminal utstyr som skrivere og fremviser. Deres forhold er vist nedenfor.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:Overseas@CMM-nano.com