Hjem > Løsninger > Innhold

Deformasjon løsning og anvendelse av CMM

Omvendt utviklinger komplekse CAD teknologi, det var basert på en etterligning av produktet, brukertre koordinere måling maskinå gjenoppbygge tredimensjonal modellering av PC, og deretter fullføre produktutformingen.

I målingen av stor og fleksibel, som ofte har åpenbare deformasjon, gjenspeiler måling av resultatdataene ikke korrekt geometrien av produktet. Så fjerne den geometriske forvrengning har stor betydning på geometrisk modellering.

A. deformasjon behandling prinsippet

Produkter deformasjon kan reduseres til en rekke enkle form av superposisjon av lineær eller lineær.

1. strekk deformasjon: arbeidsstykket forlengelse eller komprimering

2. Skjær deformasjon: to deler av skjær relative bevegelse retning ytre tvang

3. bøying nedbøyning: midtlinjen av baren endre fra lineær til en kurve

4. torsjonsmessig deformasjon: et tverrsnitt av en bar rundt rotasjonsaksen

Selv om det er fire grunnleggende typer deformasjon, men det er mange likheter i naturen, kan bruker disse egenskapene forenkle den matematisk modellen.

B.The viktig teknikk i deformasjon prosessen

For disse arbeid-brikker med komplekse form er punktdataene relativt tett å gjøre det vanskelig å gjenkjenne arbeidsstykket funksjonen. På samme tid, er på grunn av arbeid-del konturdiagram poenget nok til å uttrykke selve arbeidsstykket tegn, så trenger å håndtere deformasjon av arbeid-del konturdiagram punkt utskrift skjermen. Etter behandling, ifølge den riktige informasjonen kontur poeng, utføre den samme prosessen til indre kontur poeng som ikke har vært produksjon.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:Overseas@CMM-nano.com