Hjem > Løsninger > Innhold

En ny generasjon av måle innovasjon

Fem aksen måling teknologi refererer til synkron bevegelsen av tre koordinater måle machine(CMM) og probe hodet akse, som reduserer dynamisk feilen under høy måle hastigheten. Fem aksen brukes på komplekse gjenstander av høy presisjon, høy effektivitet måling, spesielt for luftfart, romfart, militær industrien og andre felt.

Tradisjonelle målemetode, skal CMM utføre alle nødvendige bevegelse for å anskaffe overflate. Treghet akselerasjonen får maskinen struktur avvik, og deretter måle feilen kommer til å være.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Fem aksen måling teknologi brukes sammen med gratis rotasjon sonde, kan proben flytte på de to rotasjonsakse samtidig under måle prosessen. Som bryte gjennom tradisjonelle begrensningene. Derfor kan CMM kan arbeide i den beste måten, det vil si CMM flytte i henhold til retningen for en enkelt vektor flytte med en konstant fart. Forhold til CMM, sonde hodet har en lettere vekt og bedre dynamisk ytelse, og har bedre tilpasning. Så det er i stand til å raskt spore endring av arbeidsstykket geometri og vil ikke importere skadelige dynamisk feil. Videre det kan også fart opp overflaten måler hastighet, forkorte målesyklusen.

Fem aksen måling teknologi ikke bare forbedre effektiviteten av måling men forkorte leveringstiden i største grad, som gir en mer omfattende kvalitetsvurdering til produsenter.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com