Hjem > Løsninger > Innhold

Koordinere måle maskin i CNC maskinering

Med utviklingen av industrien, CNC maskin har vært mye brukt. Foredlingsbedrifter alle har sine egne CNC maskin eller numerisk kontroll behandling center. Anvendelsen av CNC maskin er å forbedre prosesseringskapasitet på virksomheter, som kan gjøre industrien produserer høykvalitets mekaniske produkter, samtidig kan minimere produksjon tid, forbedre de økonomiske fordelene av bedrifter.

percision measuring machine

Tre koordinere måling maskinen er en slags måle utstyr kombinert optisk, mekaniske, elektroniske og datamaskinen kontroll teknikk med høy presisjon, høy effektivitet. CMM kan utstede effektiv måling av første artikkel inspeksjon og produksjonsprosessen komplekse form og presisjon. Det kan dermed gi den mest effektive og nøyaktige data for verktøymaskiner innslag og justering av skjæring verktøyet posisjon kompensasjon og behandling programmet.

Produksjon bedrifter har sine egne presisjon CNC prosessutstyr rett å trene produkter av høy kvalitet. Høy kvalitet er fundamentalt realisert gjennom produksjonsprosessen, i stedet for å stole på sluttkontroll. Kvalitet målet for moderne industrien er så langt som mulig holde deler produksjonen i henhold til design. For å opprettholde konsekvensen i produksjon og design, må du imidlertid kontrollere produksjonsprosessen. Produksjon prosess kontroll er den mest effektive metoden er å måle størrelsen, etter få informasjonen gjennom analysen av kontrast kan tilbakemeldinger kan forbedre behandling teknologi eller produksjon prosessen, for å kontinuerlig forbedre produktkvalitet.

five axis auto probe head PH20

Tre koordinater er en av de mest effektive metodene for å nøyaktig måling og evaluering av størrelsen, og kan i stedet for en rekke måleverktøy. Og dermed sterkt redusere verktøyene for å fullføre den komplekse produkttesting og innkjøpskostnader, som igjen har sterkt redusere testing tid.

CNC maskinering utstyr kan ikke fungere uten CMM i produksjon av mekaniske produkter. Anvendelsen av tre koordinater kan gi pålitelige data for utvikling og produksjon av CNC produkter, slik at den høye kvaliteten på produkter, og spiller en viktig rolle for å forbedre de økonomiske fordelene av virksomheten.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com