Hjem > Løsninger > Innhold

CMM bruk i luftfart blad

Motoren flyindustrien er essensen av produksjon, og det er en merking av vitenskap og teknologi nasjonalt. Bladet er "hjertet" av fly motoren komponenter, som besluttet motorytelse, sikkerheten og liv. Derfor er kvalitet påvisning av bladet mer komplekse og strenge. Den tradisjonelle oppdagelse metoden er å bruke spesialutstyr teste bladet, som fører til lav oppdagelsen effektivitet og dårlig nøyaktighet. De siste årene, med populariteten av tre koordinere måling maskin, den mest brukte metoden er å bruke kontakt CMM å måle på bladet overflaten av metoden av todimensjonal skanning for testing.

REVO probe in blade measuring

Tre koordinere måling maskinen er mye brukt i måle mekaniske deler dimensjonen og posisjonen toleranser. Det utfører datainnsamling gjennom sonde utløser eller skanning på arbeidsstykket- og deretter beregning av programvaren til syntese elementet måles og få resultater. Det kan måle objektet digitalisering, forbedre måling nøyaktighet feil erstatning teknikk, og har fleksibel måling programvare å realisere det automatisk og høy effektivitet for luftfart blad måling.

NANO presisjon tre koordinere måle maskinen brukes i fly, nasjonalt forsvar, kampen og mugg industri som bil reservedeler 3D måling. Den er utstyrt med rasjonelle DMIS måling programvare som er sertifisert av Tysk PTB. Programvaren har blader testing modul. Bladet registreringsmodulen støtter utløser og skanning påvisning moduser, støtter delen skanning. Det kan også raskt beregne målt plasseringen av viktige parametere av bladet, forbedrer oppdagelsen presisjon og effektivitet.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com