Hjem > Løsninger > Innhold

Katalysatorer av industriell utvikling - broen koordinere måler apparat (CMM)

Siden 1960, ble industrielle produksjonen utviklet svært raskt. Spesielt etter fremveksten av verktøymaskiner, maskiner, bil, fly og elektronikk, er ulike typer avanserte testing teknologien og instrumenter nødvendig, så tre koordinere måling maskin som fremhever 3d mål-teknologi oppstår i historiske øyeblikket, og har rask utvikling og forbedring.

Måling presisjonen for tradisjonelle måleverktøy (for eksempel mikrometer, calipers, måle blokk, etc.) er generelt lav, som kan brukes i feltet som generell nøyaktighet ikke er høy. Men for høyteknologiske produkter, måledataene er ikke fornøyd, og det koster arbeidskraft materielle ressurser for å måle på små deler én etter én. Fremveksten av tre koordinater offisielt brøt denne vanskelig problem.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

I 1956 begynte verdens første koordinaten måle utviklet av den britiske FERRANTI selskapet, etter en rekke forbedring, i 1964, NIPPE til sveitsiske selskapet å bruke programvare for å måle avstanden mellom punkter, som åpnet bruk av programvare måling. Etter den raske utviklingen av datateknologi, CNC tid kommer, funksjonen til koordinaten måle maskin er sterkere og måle nøyaktigheten er høyere.

Med fremdriften av vitenskap og teknologi, funksjon, er presisjon og kvalitet av tre koordinere måling maskinen gradvis bedre, spesielt i forskning og utvikling av verktøymaskiner, maskiner, Automobil, luftfart og ulike innviklet deler produksjonen. Svar på globale konkurransen er produksjon bedrifter også legger stor vekt på forbedre maskinering effektiviteten og redusere produksjonskostnadene. Blant dem er det viktigste å produsere høykvalitetsprodukter. For å sikre størrelsen på delene og teknisk møte kravene, selskapene problemet strenge kvalitetssikring. Bare på forutsetningen av garanti høy kvalitet produksjon kan produsenten realisere den overlevelse og utvikling.

Tre koordinere måling maskin med dens høy presisjon, høy fleksibel og utmerket digital kapasitet blir et viktig virkemiddel for kvalitetssikring i moderne design, utvikling, produksjon, behandling og fremstilling.Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:overseas@cmm-nano.com