Portal CMM, gantry CMM, gulvmodell CMM gantry-type målemaskiner

1.Adopt internasjonale avansert Finite Element Method (FEM, Finite Element Method) utforming 2.Overall mekanisk bruk gulvtype portalkonstruksjon 3.Optional høy presisjon arbeidsbord

Produktdetaljer

Som en av de ledende Kina produsenter og leverandører av høy presisjon liten gantry koordinere måling maskin, har vi to typer portal cmms inkludert liten størrelse og stor size.g Vi er her og venter på kontakten.

Valgfritt Modeller:

TYPE

Modell

Område

Modell

Område

Modell

Område

Liten

Titan 153 012

1500 x 3000 x 1200

Titan 184 014

1800 x 4000 x 1400

Titan 203 015

2000 x 3000 x 1500

Stor

Oppsummering (XYZ)

X (1500-3000)

Y (3000-12000)

Z (1500-2500)

Teknologi:

1. bruk internasjonal avansert Finite Element Method (FEM, Finite Element Method) utforming, ved hjelp av matematisk metode for automatisk å utføre simulering av virkelige fysiske modellen under forskjellige arbeidsbetingelser, gjør modellen feilen til et minimum og generere stabil løsning ved å optimalisere parametrene og utformingen ordningen.

2. Generell mekanisk bruk gulvtype gantry struktur, oppbygging av den generelle utformingen med en mer åpen måling plass, gir effektiv måleløsning for stor størrelse, tunge arbeidsstykket.

3. Valgfritt høy presisjon arbeidsbord, og gir arbeidsbenken i henhold til kravene til ulike kunder for å gi den perfekte løsningen for å finne etterspørselen av store lys målekravene mer praktisk.

4. Tre akse innta høy kvalitet granitt, presisjonssliping og lastbærende etter kunstig aldring, for riktigheten av de tre akser guiden har nådd 000 nivå

5. tre akser innta hvile lufttrykk luft-lagerforing måte, som består av luftlagrene som er selvrensende, forspenning og høy presisjon.

6. Adopted med temperaturkompenseringssystem, dekorere en temperatursensor i hver akse, samt i arbeidsstykket og måling plass layout har en temperatursensor, anskaffelse av sanntids-målemetode ved temperaturkompensering.

7. Tre aksedrivsystem fatter unike patentert teknologi, gjør bevegelsen systemet følger feil mindre og systemresponshastigheten, og i høy grad forbedrer den dynamiske ytelse av store måleutstyret, reduserer bevegelse treghetseffekter på målenøyaktigheten.

8. CMM sluttet beskyttelsessystemet, inkludert fallsikring av Z-aksen, måling av hodekollisjonsvarsling og sanntids overvåkning og kontroll-systemet, som i stor grad forbedre sikkerheten gjennomførbarhet av den store CMM.

Valgfritt Probe Head:

PH10M / PH10MQ + SP25
Motorisert indeksering probehode
SP80
Scanning probehode

PH20
Fem-aksen binding sondehode
REVO
Høy hastighet, høy nøyaktighet fem-aksen scanning probe


sertifisering:

Kvalitetsstempel
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
kalibrering sertifikat kalibrering sertifikat
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Valgfritt tilbehør:

ligaen Modul Skifteramme


Forespørsel